Današnju igraonicu započeli smo slaganjem drvenih puzzli - vozila. Tko će prije složiti.

   Ana nam postaje đak prvak, pa nam je ispričala kako je jučer bilo na završnoj svečanosti i oproštaju s vrtićem. Poželjeli smo joj sretan polazak u školu.

   Našim đacima završava nastava, i vesele se ljetnim praznicima.

   I danas nam je Ana donijela lijepu dječju knjigu "Volim čitati". To je knjiga sa zanimljivim pričama s lijepim ilustracijama, a iza svake priče nalazi se kviz s pitanjima iz te priče.

   Iz knjige nam je Graciella pročitala priču "Lina i četiri šape". Nakon uspješno riješenog kviza nakon priče, razgovarali smo o našim kućnim ljubimcima. 

   Graciella ih ima šest : dva psa : crnu Kiru i žuto-smeđu Linu, dvije ribice: Doru i Nemu, dvije papige : crnu Riki i žutu Ratku. Ana ima crno-bijelog psa  koji se zove Mali. Ivan i Sebastian imaju crno-smeđeg psa Maksa i mačka Spajka.

   Djeca vole svoje kućne ljubimce i brinu o njima.

   Bili smo vrijedni i izradili smo ukrase na plutu od prirodnih i ukrasnih materijala (grančica, žireva, rafije, cvjetića, bubamara, leptirića...), da nas podsjećaju na naše druženje u igraonici. 

   Obzirom da nam dolazi ljeto i ljetni praznici, i mi završavamo s našim veselim druženjima, da jeseni. Počastili smo se, popili sok i zaplesali uz našu glazbenu kutiju.

   Želimo Vam dugo, toplo ljeto !!! Vidimo se na jesen !!!