Ludbreškoj publici jučer se predstavila Inna Moore, jedna od „hrvatska kraljica“ ljubavnih romana. Do sada je objavila 22 naslova, a u posljednjem „U ime ljubavi“ svojom se tematikom vratila u daleku povijest Škotske.

I u ovome romanu, uostalom kao i u svim ostalim njenim naslovima, ljubav je glavna pokretačka snaga kojom autorica gradi svoj svijet…

Iza imena kojim se potpisuje na naslovnicama svojih uspješnica „skriva“ se uspješna mlada žena Ina Špiček koja je, kaže, pisati počela iz osobne potrebe. Ta je potreba dovela do toga da danas ima najbolji posao za sebe Iz razgovora koji je s Inom vodio ludbreški pjesnik Aleksandar Horvat, doznajemo da pod pseudonimom piše od samoga početka spisateljske karijere 2017. godine. Tekstove je počela objavljivati na internetskoj platformi Wattpad. Kad se postavi neko poglavlje romana, onda čitatelji to komentiraju što je njima dobro, vidite što oni očekuju, čega je previše ili premalo, oni u biti s vama kreiraju roman, oni u stvari čitaju roman kako on nastaje.

Ina je naglasila da se domaćim autorima ljubića zna spočitavati da pišu trash. Kaže da nije tip koji će drugoga otvoreno kritizirati, kome se ta literatura sviđa on će je čitati.

Susret s Inom Špiček izvrsnim izvedbama ljubavnih pjesama obogatila je varaždinska glazbenica Neda Njegač.