„U ime ljubavi“ dvadeset drugi je po redu objavljeni ljubavni roman koji potpisuje Inna Moore. To je ime pseudonim pod kojim piše Ina Špiček, mlada hrvatska kraljica ljubavnih romana.

Svoju najnoviju uspješnicu, koji ljubitelji ljubića željno očekuju, Inna Moore predstavit će nam na književno glazbenoj večeri u četvrtak 27. Travnja s početkom u 19:00 u Vijećnici Centra za kulturu i informiranje „Dragutin Novak“ Ludbreg.

U ime ljubavi prvi je ljubavni roman s tematikom škotskih ratnika u kojemje Inna Moore zaplovila u daleku prošlost.

Kada je davne 1309. godine u svojem klanu ugledala mladog budućeg poglavara Colea MacCalluma, Skye Rutherford si je zacrtala budućnost. Njezina se želja ostvarila godinama kasnije, no nije izniknula iz srca. Poglavar nije bio ni nalik onome muškarcu kojeg je sebi prisvojila. Postao je njezin neprijatelj.
Sudbinama su upravljali duhovi obveze, ugovora i časti. I ratnik i ratnica stoički su prihvatili svoju kob.
No, s ljubavlju su se pomiješale bol, osveta i strast, a kad su srca postala meka od potrebe, strah ih je pokosio i učinio slabima.
A kad ustreptalo srce doživi udarac, ono ispusti krik i učini pogrešku, bježeći od bola u osamu.
I onda čeka da vrijeme prođe.

No vrijeme nije čekalo nikoga. Nije tražilo ničije odobrenje, nije marilo ni za čije želje. Vrijeme je teklo i nosilo sa sobom ono što mu je pripadalo: suze, bol, čak i život.

Na predstavljanju romana „U ime ljubavi“ nastupit će mlada varaždinska solistica Neda Njegač, a program će voditi Aleksandar Horvat.