Danas smo zastupali sami sebe u nekoliko područja. - uočavali razlike među crtežima - okulomotorna koordinacija, a zatim smo se pozabavili vremenskim odnosima i slijedom, tri slike je trebalo obojati, izrezati i zalijepiti ispravnim redom prema sadržaju radnji, a bila je riječ o sjetvi i rastu biljke. 

Osim vježbe artikulacije težih riječi, duljih i zasićenih složenim glasovima, posebno smo izazvani da poslušamo kratku priču o Uskrsnom jutru, a onda  smp provjeravali koje smo detalje upamtili pomoću različitih pitanja. Naši odgovori su pokazali kakva je bila naša pažnja, kako smo slušali i u skladu s time smo razumjeli i upamtili.

Počastili smo se pauzom i kreirali zajedničke igre, a imali smo još i slatkih i slanih zalogajčića kao dio proslave Martinovog rođendana. Naime, i on i teta Taja su rođeni u isti dan pa smo se prošli put častili sladoledom, a danas nas je častio Martin.

Nakon igre i čašćenja, ponovno smo se vratili za naš viteški stol i teta nam je rekla da zatvorimo oči, dišemo duboko i zamislimo svoju važnu želju, dobro i jasno ju vidimo, a nakon toga smo svi podijelili svoje sa svima u grupi. Netko želi Zona Malce za ljubimce, njih dvadesetak, cure bi mace, netko bi da je velik i da ima zlatne poluge i troši ih na vrijedne stvari i putovanja, a netko bi da mu djed i baka žive s njim u sobi da mu nisu tako, tako daleko (10 km) ;)))

Do našeg sljedećeg druškanja šaljemo Vam veseli pozdrav iz naše Knjižnice!