Naši Slovkići su u subotu, 16.12.2023., imali svoju posljednje  ovogodišnje druženje.

Spala knjiga na jednog junaka. Naime, netko je bio bolestan, no svi ostali su bili na trgu gdje je pripremljen iznimno bogat program za dječicu iz svih ludbreškog vrtića. 

Promišljali smo da ovu radionicu stavimo u ranijem terminu, no bilo bi to djeci previše događaja, uzbuđenja pa i darova pa smo dogovorili da ćemo mi svoje slovkasto slavlje imati kad se ponovno okupili sredinom siječnja. A- ha!

Nasmiješeni um uvijek ima rješenje.

I tako, Borna je imao privilegij da ima individualne vježbe. Teta Taja je donijela božićnu kapu koja svira i pleše, Borna je zamolio da ju drži na glavi, teta se oduševila jer je rekao: Imao bih ju na glavi dok učimo jer mi daje dobru energiju.

Bavili smo se grafomotorikom. Razlikama u postavljanju artikulatornih organa za izgovor glasova CZS naspram ČŽŠ, te uz predvježbe,  radili korekciju glasa Š. Kad se srede te afrikate, ostaje učvrstiti L i na kraju zavibrirati R. I spremnost za školu je tu! 

Kako imamo neke izazove s mikro i makromotorikom ovaj put smo se poigrali pilates loptom i nekim joga lopticama.

To nam je bilo coool.

Svi slatkiši koje je Knjižnica pripremila našli su svoje utočište u vrećici za Bornu. Nagrada uvijek prati hrabre i dosljedne.

Želimo vam svima vesele pripreme za blagdane i divne dane  s obiteljima. Također, svako vam dobro i obilje zdravlja u godini novoj!

Vaši Slovkići