Na jučerašnjoj radionici „Slušam, pričam, stvaram“ bilo nas je puno pa smo s našom tetom Anamarijom odlučili napraviti adventski vjenčić pomoću otiska naših malih ručica.

Teta je svakome od nas obojila ruku zelenom temperom i svi smo napravili svoj otisak. Kasnije smo s temperama i prstićima bojili boriće i ukrašavali ih. Poslije bojanja sve smo zajedno pospremili i malo se poigrali. Naše likovne radove možete pogledati u izlogu Gradske knjižnice i čitaonice „Mladen Kerstner“. Dođite i vi k nama crtati, slušati, čitati, bojati i stvarati.

Priča za male – Crvenkapica

Nakon bojanja borića i izrade adventskoga vjenčića, igranja i pospremanja igračaka kao i uvijek slijedi priča. Teta Anamarija čitala nam je već dobro poznatu priču o Crvenkapici, njezinoj baki i opasnom vuku. Crvenkapica ide u posjet bolesnoj baki pa je za nju pripremila punu košaru slastica da što prije ozdravi. Ali ne smije skrenuti s puta jer se u šumi skriva vuk koji ima opasne namjere oko bakice i Crvenkapice. Nastavak priče i slikovnica čeka te u našoj knjižnici i čitonici „Mladen Kerstner“. Dođi po nju i saznaj kraj priče.