U razgovoru o provedenom vikendu dječaci su nam ispričali da su se baš dobro zabavljali u maškarama, koji su bili ovih dana.

Orlando nam je ispričao da su s vrtićem bili na trgu, bilo je puno maškara, baš su se dobro zabavljali, došao je i klaun Điđi...U vrtiću je on bio Hulk.

Roland nam je ispričao da je bio vatrogasac, igrali su se i plesali.

Janko je bio maskiran u gusara. Bili su na trgu, gdje mu se najviše svidio mađioničar na monociklu. U vrtiću su se zabavljali, bilo je puno maškara. Kod bake je otpjevao lijepu pjesmicu o maškarama i dobio je eure. Kupit će si loptu.

Nastavili smo u veselom tonu, pa smo pročitali šaljivu pričicu "Ormarić", koja govori o dječaku koji je na poklon dobio novi ormarić, kojemu se razveselio. Ali, kad je shvatio da sada svakog dana mora pospremati igračke u ormarić, više nije bio tako sretan...Stvari je bacao unutra, čak ih i gurao koljenom u  ormarić...Sve dok jednoga dana tata nije otvorio ormarić, pa su ga "napale" sve igračke i pronašli su ga kako leži prekriven igračkama, s crvenom plastičnom kanticom na glavi...Od toga dana dječak je uredno slagao svoje igračke u ormarić. Dječacima se priča svidjela, prepričali smo dijelove koji su im bili smiješni. Na kraju su priznali da ni oni ne pospremaju svoje  ormare baš često...Nakon priče izradili smo ormariće od kartona, flomasterima ih ukrasili i nacrtali svoje igračke u njima.