Nakon duge pauze sastali se mi u našoj divnoj Knjižnici i naradili. Na početku smo ugrijali naše prstiće grafomotorikom i finom motorikom.

Razvrstavali smo crteže, trebali smo zaokružiti ono što nam ne treba na stolu dok jedemo. A onda smo na drugom radnom listiću provjeravali našu vidnu percepciju i razlikovanje- na početku reda je bio predmet koji je trebalo prepoznati u nastavku. Međutim, pojavio se u malo drugačijem obliku, npr.otvoreni i zatvoreni kišobran. Potom smo razvrstavali voće i povrće. Ovaj dio sata je završio provjerom jezičnog razumijevanja koji smo nazvali igrom istine, trebalo je odgovoriti s da ili ne/ točno ili netočno npr. - Kokoši nose krzno. Počeo je mjesec svibanj. Sada sjedim na klupi.

A onda smo se otputili u malu pauzu igrom koja je završila -g a b l e c o m koji mi zovemo  - piknik. 

O, dobili smo kruh, šunku i sir izrezane u oblik srca, zvijezde i čipkastog kvadrata pa smo ih uparivali. Naš posao ne staje ni dok jedemo. Bilo nam je premalo. Za drugi put smo naručili više.

Do kraja našeg dvostrukog druženja razgibavali smo naš govorni aparat i za kraj se poigrali igrom Roda i žabe ( Ide žaba rega rega, debela je pa se gega. A kad vidi rodu bježi sad u vodu.) Djeca su bila žabe i bježale pred rodom koja je bila teta. 

Veselimo se drugoj suboti i dvostrukom satu u našoj razigranoj knjižnici!