Izložba Tragom Bijelog jelena, skup je originalnih ilustracija Josipa Generalića koji obuhvaća 3 slikovnice. Tematski glavna slikovnica je "Bijeli Jelen" koja se čita i kao lektira u osnovnoj školi, zatim imamo originalne ilustracije iz slikovnice "Zeko u autobusu" te imamo originalne ilustracije za slikovnicu "Maja i maslačak" za koju ne znamo još tekst ali smo uspjeli locirati kako se zove autorica i to sada nedavno. Ta zadnja slikovnica služi posjetiteljima ali i djeci da sami zapravo na temelju ilustracija maštaju o tekstu iza tih prikaza.

Reakcija posjetitelja na postavljenu izložbu je iznimno emotivna jer i mladog i starog vraća u vrijeme djetinjstva i svijet mašte. Glavni cilj izložbe je zapravo povezati nove generacije mladih sa svijetom mašte i šarenim svijetom spisateljstva i literarnih radova.

Do sada su održane 3 izložbe i to u 3 županije. Gotovo cijele ove kalendarske godine i sljedeće godine Bijeli jelen putuje u neki zanimljiv kutak Lijepe naše. Naš Jelen trenutno putuje iz Crikvenice u Ludbreg gdje će biti smješten u iznimnom ambijentu dvorca Batthyany.