CIPELE OD SENJA – ZDENKA ČAVIĆ  

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

14. svibnja 2019.

 

     

 

     

 

 

 

U mjesecu svibnju suradnici Knjižnice i čitaonice „Mladen Kerstner" sudjelovali su u promociji zbirke pjesama Cipele od senja Zdenke Čavić u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Program je vodila ravnateljica GKČ „Mladen Kerstner“ Ludbreg Edita Kutnjak-Zlatar. Pjesme su interpretirale članice literarne sekcije KUD-a Podravka i volonterka GKČ „Mladen Kerstner“ Ludbreg Đurđa Kokanović. Za glazbenu pratnju pobrinuo se Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnice pod vodstvom Ane Pleskalt.

 

 

 

POŠTENE ŽENE

PREDSTAVA KAZALIŠNE DRUŽINE „KEŠNERI"

Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica

20. svibnja 2019.

 

     

 

Volontere Knjižnice kodnog imena Kešneri ravnateljica Edita Kutnjak-Zlatar povela je na izlet srca u Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici ovaj put s igrokazom Poštene žene, ludbreške spisateljice Marije Winter. Okupila je ta satira brojne korisnike Doma. Bili su oduševljeni, nisu se željeli rastati te se ostalo sjediti i pričati viceve. I dogovarati novi susret.  Tako naša Knjižnica pronosi smijeh i osmijehe. Jako se vole smijati izvoditeljice Đuka Kokanović i Tatjana Novosel! S puno vedrine čekamo na nove razigrane riječi! Pridružite se i vi!

 

 CIPELE OD SENJA – ZDENKA ČAVIĆ

 HRVATSKI SABOR KULTURE

 15. ožujaka 2019.

      

       

U mjesecu ožujku suradnici Knjižnice i čitaonice  „Mladen Kerstner" sudjelovali su u promociji zbirke pjesama Cipele od senja Zdenke Čavić u Hrvatskom saboru kulture. Zajedno sa zagrebačkom publikom prepustili smo se pjesmama koje su odisale veseljem sretnog djetinjstva i sretnoga života. A glazba KUD-a Juraj Lončarić iz Hrženice i zbor Kapela Paulina Warasdin pod ravnanjem maestra Zdenka Kuščera dala nam je dodatna krila.

 

                                          

 

Gostovanje u Zagrebu 26. listopada 2017.

 

                       

 

     

 
 

 

15. 6. 2019. (subota)

 

POŠTENE ŽENE  

PREDSTAVA KAZALIŠNE

DRUŽINE „KEŠNERI"

Galovićev dom Peteranec

GKČ „Mladen Kerstner" Ludbreg i

 

Udruga štovatelja Frana Galovića

„Galovićev dom"

 

18:00 sati

 

 

 

16. 6. 2019. (nedjelja)

 

POŠTENE ŽENE  

PREDSTAVA KAZALIŠNE

DRUŽINE „KEŠNERI"

Lovački dom Ludbreg

GKČ „Mladen Kerstner" Ludbreg i

 

Udruga dijabetičara Dia-Mell Ludbreg

u suradnji

 

16:00 sati