Čitajmo grofovski

 Kazališna družina "Poco Loco" - Zagreb

 

                                    

U sklopu manifestacije "Čitajmo grofovski", drugi dan, 09.11.2017., je bio posvećen prvašićima OŠ Ludbreg. U goste je bila pozvana kazališna družina iz Zagreba "Poco Loco". Prikazali su priču "Djed i repa" na suvremeniji način, što je kod djece izazvalo veliko oduševljenje, pogotovo što su i ona sama sudjelovala u pripovjedanju.

 

                               

 Nakon priče, predstavnicima razreda, kao i predstavnici "Ludbreškog sunca", grof i grofica su podijelili Priznanja za sudjelovanje u programu "Čitajmo grofovski". Osim toga, svi učenici prvih razreda dobili su i besplatnu iskaznicu Knjižnice.                   

 

 

                             

 

 

Ma što je Hamlet il' Otelo? Kakvi Glembajevi, kakav Kiklop. U knjižnici našoj punoj raznih drama, krije se još jedna jako mlada dama. Tko je ona? pitate se. Pročitajte ovdje malo više...

 

To družina je mala, ponosna i hrabra. Vjerna svojem djelu na pozornicu stala. Šepure se kostimima ko' paunovi repom. Uloge im ozbiljne il' smiješne, nije važno. Vježbaju ih kao glumci pravi, ta neće valjda biti gori od Sean Penna ili Richarda Gerea. Ne natječu se oni, nisu takvog tipa. Veselje i radost da pruže to je ono što ih skupa vuče. Zadovoljni su na kraju. Pogledajte ih i vi. Shvatit ćete zašto sve od sebe daju.

 

8. srpnja 2016. "Audicija"
23. travnja 2015. "V ambulanti", Dječji vrtić "Smjehuljica", Ludbreg
22. travnja 2015. "V ambulanti", Veliki Bukovec
9. siječnja 2015. "V ambulanti", Mali Bukovec
20. studenog 2014. "V ambulanti", kinodvorana Učilišta
8. srpnja 2014. "Prvi april"   
27. studeni 2012. "Zmešancija"